OEM/ODM SERVCE kanggo kepala golf, golf klub golf paket set

PRODUK
Waca liyane
Minangka pabrik klub golf profesional kanthi pengalaman 20+ taun, Jasde nawakake klub golf grosir lan set golf khusus kanthi rega pabrik sing kompetitif. Jasde ing kene kanggo nggawa klub golf sing paling apik, ditampilake kanthi operasi sing gampang, kualitas sing apik, kualitas sing apik banget.
Sugeng rawuh kanggo mriksa produk ing ngisor iki lan entuk katrangan babagan produk klub golf Jasde.
Cnc Forged Golf Club Driving Irons
Cnc Forged Golf Club Driving Irons
1. bolongan ambaGampang kanggo miwiti bal2. Titik manis gedheGampang kanggo njaluk kontak3. Maraging pasuryanKontrol jarak bal sing apik4. 2 jinis Rampung bedaStainless steel lan ireng
1020 Putter Baja Karbon
1020 Putter Baja Karbon
1. Bahan: 1020.SS2. Brand Quality SteelNyedhiyakake rasa tangan sing alus lan umpan balik cepet.3. Layanan OEM kasedhiyaEngraving utawa logo laser kabeh kasedhiya.4. Various Rampung kasedhiyaKita bisa nindakake satin Rampung, sikat wedhi Rampung lan mirror Rampung lan liyane.
Water-Transfer-Printing Design Custom kasedhiya Golf Iron
Water-Transfer-Printing Design Custom kasedhiya Golf Iron
1. Bahan: 431.SS2. Water-Transfer-Cetak Kerajinan3. Sampurna kanggo pitching bal golf4. Desain lan kinerja Brand Big5. Kinerja biaya dhuwur
Forged Square 1020 Carbon Cnc Milled Golf Clubs Wedge Head
Forged Square 1020 Carbon Cnc Milled Golf Clubs Wedge Head
1. standar USGA2. Grooves pasuryan Customized● alur USGA ing wedge palsu kasedhiya!● Alur sing bentuke V● Alur sing disesuaikan3. Desain khusus lan panggilingan CNC ing pasuryan ndadekake4. Sampurna kanggo pitching bal golf5. Desain lan kinerja Brand Big6. Forge wedge.Face CNC giling
PELAYANAN
Kita ora mung pabrik set golf kanggo klub golf grosir, pasokan set golf khusus, kita uga dadi mitra bisnis sing apik, ing Jasde sampeyan duwe pilihan kanggo tuku produk golf lan ditawakake layanan sing ora bisa ditampa ing papan liya.

Yaiku-Kita ora mung nawakake GOLF, nanging uga LAYANAN!
1. Custom driver titanium kinerja dhuwur
2. Rega sing kompetitif ing kayu palsu lan wedges
3. Kuwat R&D kemampuan
4. Peralatan canggih
KASUS
Waca liyane
Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur miturut syarat klien beda '. Jasde tim layanan profesional kene kanggo materialize panjaluk ing klub golf ing perkakas lan bolt. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan kasengsem ing layanan Jasde.
Pambuka kanggo Hybrid Wedge-JASDE GOLF CLUB CONTOH CUSTOMIZATION
Pambuka kanggo Hybrid Wedge-JASDE GOLF CLUB CONTOH CUSTOMIZATION
We offer OEM, ODM layanan kanggo pelanggan saka kabeh ndonya saka Golf Complete Set, Drivers, Woods, Irons, Putters, Wedges, Chippers lan liyane.Pambuka kanggo Sato Wedge-JASDE GOLF CLUB CONTOH
BABAGAN AWAKE DHEWE
Ing JASDE, sampeyan duwe pilihan kanggo tuku produk lan ditawakake layanan sing ora bisa ditemokake ing papan liya.
Xiamen Jasde Sports minangka pabrik klub golf profesional kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing kepala golf, klub golf, set paket golf manufaktur lan nyedhiyakake kabeh jinis aksesoris golf. Perusahaan kita dumunung ing Xiamen, China Kidul. Kita nawakake layanan OEM, ODM uga produk merek (Koala, Mazel) kanggo pelanggan saka sak ndonya. Driver Golf, kayu, wesi, putters, wedges, chippers kabeh bisa selaras.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan