LAYANAN OEM / ODM kanggo kepala golf, paket golf club golf

PRODUK
Waca liyane
Minangka pabrik klub golf profesional kanthi pengalaman 20+ taun, Jasde nawakake klub golf grosir lan set golf khusus kanthi rega pabrik sing kompetitif. Jasde kasedhiya kanggo nggawa klub golf paling apik, tampil kanthi gampang operasi, kualitas apik, kualitas apik banget.
Sugeng rawuh kanggo mriksa produk ing ngisor iki lan entuk rincian babagan produk klub golf Jasde.
Setel Driver Driver Darkir Pabrik Kayu sing Disesuaikan Kayu Golf lan Produsen Sato Saka China
Setel Driver Driver Darkir Pabrik Kayu sing Disesuaikan Kayu Golf lan Produsen Sato Saka China
Pelangi 2PC Driver Premium Titanium loro bobot CG CG sing dibangun kanggo luwih akeh.Amazzingly dhuwur M.O.I. Sipat sing mbantu nggawe volume sing paling stabil lan ngapura.460cc - ukuran maksimal dening USGA kanggo nginstal kapercayan.Premium kalebu: Genggeman, genggeman, lan dawa.Produsen kayu pelangi SIFFFOR KEDAI JASCHINA CATETAN, 100% Kualitas Warrenty-tanggung jawab
Produsen Putter Pusing Conc CNC sing disesuaikan saka China
Produsen Putter Pusing Conc CNC sing disesuaikan saka China
Puteran Seri Xenos nggawe fitur struktur sing bisa dicopot. Plataran tunggal dipasang lembaran aluminium sing entheng nyuda bobote sirah kabeh desain desain nggawe putter sing luwih gedhe kanggo luwih stabil. Piring tunggal fleksibel desain. 4Wong ing piring tunggal bisa diganti materi kanggo ketemu desain tempahe sirah sing beda-beda. Opsi Custom sing kalebu: Werna sirah, logo, genggeman, lan dawa.Produsen Putter Pusing Dilatih Offin Cnc CNC
Grosir Iron # 7 Leng Wesi Golf Club Set 14 Wesi Swing Bagean kanthi Golf Rega-Jas-Jaster
Grosir Iron # 7 Leng Wesi Golf Club Set 14 Wesi Swing Bagean kanthi Golf Rega-Jas-Jaster
Sety Swing Swing Tunggal: 4,5.6,7 Kabeh Iron minangka dawa siji - 257. 25 "Klub (4,5, 6, 7, 7, 9, AW, SW) Pusat Gravitasi ndadekake dheweke luwih gampang mencet, luwih pangapunten lan konsisten nggunakake swinging sing padha kanggo saben nembak nggawe jarak sing konsisten ing klubJasde Grosir Iron 7 Single Withgoodprice-Jasde, 100% Tanggung Jawaban Warrentibil
Klub Grosir Grosir Dibukak Wedge macem-macem macem-macem Plating Golf Wedge karo Harga Golf Casting Golf Golf Casting Golf Wedge-Jasde
Klub Grosir Grosir Dibukak Wedge macem-macem macem-macem Plating Golf Wedge karo Harga Golf Casting Golf Golf Casting Golf Wedge-Jasde
Rampung klasik, polish lengkap lan bentuk blade klasikPilihan warna: Ireng, Emas, Rose Gold, Biru, Pelangi ...Wedge golf sing sampurna kanggo njupuk bal sampeyan cedhak karo pinCnc Milled Pasuryan: Kanggo muter gedhe, ngontrol lan konsistenGrosir Jasde macem-macem baji golf plating karo karoGoodprice-jasde, pabrik Golf Club 6500 kothak kanggo produkcyOpsi Custom sing kalebu: warna sirah, gilingan jinis, logo, genggeman, lan dawa.
LAYANAN
Kita ora mung pabrik golf kanggo klub golf grosir, pasokan golf kustom, uga mitra bisnis sing apik, ing Jasde sampeyan duwe opsi kanggo tuku produk golf lan ditawani layanan sing ora bisa dituju ing papan liya.

Yaiku-We nawakake ora mung GOLF, nanging uga LAYANAN!
1. Driver titanium kinerja tinggi khusus
2. Rega kompetitif ing kayu palsu lan irisan
3. Kuwat R
& Kemampuan D
4. peralatan majeng
KASUS
Waca liyane
Kita bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi miturut syarat klien liyane. Tim layanan profesional Jasde kasedhiya kanggo njaluk panjaluk ing klub golf kanthi kacang lan baut. Sugeng kontak karo kita, yen sampeyan kasengsem karo layanan Jasde.
Tuladha kanggo Tuladha Kustomisasi Golf InterTO
Tuladha kanggo Tuladha Kustomisasi Golf InterTO
Kita nawakake OEM, layanan ODM kanggo pelanggan saka kabeh jagad saka golf lengkap, driver, irung, iron, baji, chippers lan liya-liyane.Tuladha intro menyang Jasde Golf Customisasi Golf
Babagan Kita
Ing JASDE, sampeyan duwe opsi kanggo tuku produk lan ditawani layanan sing ora bisa dituju ing papan liya.
Xiamen Jasde Sports minangka pabrik klub golf profesional kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing kepala golf, klub golf, manufaktur paket golf lan nyedhiyakake kabeh jinis aksesoris golf. Perusahaan kita dununge ing Xiamen, China Selatan. We nawakake layanan OEM, ODM uga produk merek (Koala, Mazel) kanggo pelanggan saka kabeh ndonya. Drivers Golf, alas, wesi, putter, irisan, gunting kabeh bisa disesuaikan.
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.