Служба за OEM / ODM за глави за голф, комплет пакет за голф клубови за голф
Голф хибрид и сопствен хибриден голф клуб поставува од Jasde има сигурен квалитет, стабилни перформанси, добар дизајн и голема практичност. Добри материјали, напредна технологија на производство и фини техники за производство се користат во производството на голф хибрид. Јасде има висока продукциска ефикасност и силен производствен капацитет. Ние можеме да обезбедиме OEM / ODM услуги на големопродажните голф хибриди.