OEM/ODM SERVCE për kokat e golfit, komplet paketash golfi me shkopinj golfi
Kompletet golf hibride dhe hibride të personalizuara të golfit të prodhuara nga Jasde kanë cilësi të besueshme, performancë të qëndrueshme, dizajn të mirë dhe praktike të madhe. Materialet e mira, teknologjia e avancuar e prodhimit dhe teknikat e shkëlqyera të prodhimit përdoren në prodhimin e hibridit të golfit. Jasde ka efikasitet të lartë prodhimi dhe kapacitet të fortë prodhimi. Ne mund të ofrojmë shërbime OEM/ODM të hibrideve të golfit me shumicë.

Dërgoni kërkesën tuaj