• 1
    1
    DIAJAR DEUI
  • <p>27+ Taun Golf<span style="color:#eeeeee;">Produsén</span></p>

    27+ Taun GolfProdusén

    Xiamen Jasde Olahraga nyaéta pabrik klub golf profésional, Service OEM pikeun Golf Set, Kepala Golf jeung Equipment Golf séjén.
  • DIAJAR DEUI

Produk Utama

Salaku pabrik klub golf profésional kalayan pangalaman 20+ taun, Jasde nawiskeun klub golf borongan sareng set golf khusus dina harga pabrik anu kompetitif. Jasde di dieu pikeun nyangking klub golf anu pangsaéna, ditampilkeun kalayan operasi anu gampang, kualitas luhur, kualitas anu pikaresepeun. Wilujeng sumping pikeun pariksa produk di handap ieu sareng kéngingkeun detil ngeunaan produk klub golf Jasde.

  • <p>Disaluyukeun</p>

    Disaluyukeun

    supir titanium kinerja tinggi custom

  • <p>harga kalapa<br></p>

    harga kalapa

    Harga kalapa dina kai palsu sareng wedges

  • <p>R&D<br></p>

    R&D

    Kuat R&D kamampuhan, Kustomisasi dumasar Desain

  • <p>Equipme canggih<br></p>

    Equipme canggih

    Alat-alat uji CT canggih, Manajemén Kualitas Certified

Bérita paling énggal

Xiamen Jasde Sports mangrupikeun pabrik klub golf profésional kalayan pangalaman langkung ti 20 taun dina sirah golf, klub golf, set pakét golf manufaktur sareng nyayogikeun sagala jinis asesoris golf.

Ngahubungan 

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan. Nyadiakeun pangalaman unik pikeun saha waé anu terlibat sareng merek.  Kami ngagaduhan harga anu dipikaresep sareng produk kualitas pangsaéna pikeun anjeun.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese