LAYANAN OEM / ODM pikeun huluna golf, klub golf golf diatur

PRODUK
MACA DEUI
Salaku pabrik klub golf profesional kalayan pangalaman 20+ taun, Jasde nawiskeun klub golf borongan sareng set golf khusus dina harga pabrik anu kalapa. Jasde aya di dieu pikeun nyangking klub golf anu panghadéna, ditampilkeun kalayan operasi anu gampang, kualitas luhur, kualitas anu matak pikasieuneun.
Wilujeng mariksa produk di handap ieu sareng kéngingkeun detil ngeunaan produk klub golf Jasde.
Jalan katumbiri ngaropéa nyetél Golf Supir Gold Joyway sareng Panyawat hibrid ti Cina
Jalan katumbiri ngaropéa nyetél Golf Supir Gold Joyway sareng Panyawat hibrid ti Cina
Supir Panyumbaya 2pc premium Pasipatan anu ngabantuan ngajantenkeun volume anu paling stabil sareng hapunten - ukuran maksimal anu diidinan ku USGA pikeun ngiringan kapercayaan kapercayaan.5,5.Jasde Copole Copolied Wood Produsén Tanduran Dourhina, 100% Wajib
Pabrik PayComal Cover
Pabrik PayComal Cover
Sérial Xenos Sérial ngadamel ciri struktur anu tiasa dicabut. Pelajanan tunggal diselapkeun sakedik jajern aluminium cahaya ngirangan sapanjang sirah desain ieu ngajantenkeun pembahan bentuk ageung kanggo nempatkeun stabil. Desain piring keren lempeng. 4Weights dina piring jawa tiasa janten bahan pikeun tepang sirah-sirah harita anu langkung bersih.Wider nawarkeun raos nempatkeun karasa. Pilihan khusus kaasup: warna sirah, Logo, Cakp, sareng Panjang.Produsén anu ngaropéa Purpian CNC giling
Beusi bitseale # 7 klub golf beusi bank beusi beusi anu disetél beusi tunggal sareng harga harga anu saé
Beusi bitseale # 7 klub golf beusi bank beusi beusi anu disetél beusi tunggal sareng harga harga anu saé
Beusi golf Besar ngajadikeun aranjeunna langkung gampang pencét, langkung hampura sareng konsisten nganggo ayun anu sami pikeun unggal shot nyiptakeun jarak anu konsisten antara klubJasde beusi beusi 7 bujang tunggal sareng jasde-jasde, 100% kualitas masalah tanggung jawab masalah
Wangsul CNC ngagiling giling giling Welched Frease ngageter
Wangsul CNC ngagiling giling giling Welched Frease ngageter
Klasik, bérés lepat luhur sareng formulir sabeulah klasikPilihan warna: Hideung, Emas, Mawar emas, biru, katelah,Gold Gold Cobe pikeun meunang bal anjeun caket sareng pinBeungeut CNC Gula: Kanggo Spin Hadé, Kontrol sareng konsistenJasde breekese rupa-rupa ngaganjel Golf Golded sareng BoasGoMe-Jasde, 6500 Pabrik ClubcyPilihan khusus kaasup: warna sirah, nyanghareupan jinis giling, logo, cengkitan, sareng panjang.
LAYANAN
Kami sanés ngan ukur pabrik golf pikeun klub golf borongan, pasokan set golf khusus, kami ogé mitra bisnis anu saé, di Jasde anjeun gaduh pilihan mésér produk golf sareng ditawarkeun jasa anu anjeun henteu tiasa kénging tempat sanés.

Éta-Kami nawiskeun henteu ngan ukur GOLF, tapi ogé LAYANAN!
1. Custom supir titanium kinerja tinggi
2. Harga kalapa dina kai palsu sareng wedges
3. Kuat Sunda
& D kabisa
4. Parangkat canggih
KASUS
MACA DEUI
Urang tiasa nyayogikeun produk kualitas luhur numutkeun syarat anu béda sareng klién. Tim layanan profesional Jasde aya di dieu pikeun ngawujudkeun paménta anjeun di klub golf dina kacang sareng baut. Wilujeng ngahubungi kami upami anjeun resep kana jasa Jasde.
Intro ka Hodifid Watchge-Jasde Gold
Intro ka Hodifid Watchge-Jasde Gold
Kami nawiskeun jasa Oem, jasa ODM ka para nasabah ti sadunya ti golf golf lengkep nyetél, supir, iron, tuang, bising, susu sareng anu sanés sareng anu sanés sareng anu sanés sareng anu sanés.Intro ka Hodifid Watchge Copol Club Club Club
TENTANG KAMI
Di JASDE, anjeun gaduh pilihan pikeun mésér produk sareng ditawarkeun jasa anu anjeun henteu tiasa kéngingkeun tempat sanés.
Xiamen Jasde Sports mangrupikeun pabrik klub golf profesional kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina kapala golf, klub golf, pakét golf susunan pabrik sareng nyayogikeun sadaya jinis aksésoris golf. Perusahaan urang tempatna di Xiamen, Kidul Cina. Kami nawiskeun OEM, jasa ODM ogé merek kami (Koala, Mazel) produk ka konsumén ti sakumna dunya. Supir Golf, leuweung, beusi, putter, irisan, gunting sadayana tiasa disaluyukeun.
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.