OEM / ODM SERVCE pikeun huluna golf, klub golf set pakét golf

PRODUK
MACA DEUI
Salaku pabrik klub golf profésional sareng pangalaman 20+ taun, Jasde nawiskeun borongan klub golf sareng set golf khusus dina harga pabrik anu kompetitif. Jasde di dieu pikeun nyangking klub golf anu pangsaéna, ditampilkeun kalayan operasi anu gampang, kualitas luhur, kualitas anu pikaresepeun.
Wilujeng sumping pikeun pariksa produk di handap ieu sareng kéngingkeun detil ngeunaan produk klub golf Jasde.
Cnc ngajalin Golf Club nyetir Irons
Cnc ngajalin Golf Club nyetir Irons
1. Liang lebarGampang ngaluncurkeun bal2. Titik amis badagGampang meunang kontak3. Maraging rarayKontrol anu hadé pikeun jarak bal anjeun4. 2 rupa finish bédastainless steel sarta hideung
1020 Karbon Steel Putter
1020 Karbon Steel Putter
1. Bahan: 1020.SS2. Brand Quality SteelNyadiakeun rasa leungeun lemes sareng eupan balik instan.3. Service OEM SadiaUkiran atanapi logo laser sadayana sayogi.4. Rupa-rupa finish sadiaUrang tiasa ngalakukeun satin finish, sikat keusik finish jeung eunteung finish jeung sajabana.
Cai-Transfer-Percetakan Desain Adat Sadia Golf Beusi
Cai-Transfer-Percetakan Desain Adat Sadia Golf Beusi
1. Bahan: 431.SS2. Cai-Transfer-nyitak Karajinan3. Sampurna pikeun pitching bal golf4. Desain Brand badag sarta kinerja5. Kinerja ongkosna luhur
Ngajalin Square 1020 Karbon Cnc Milled Klub Golf Ngaganjel Kepala
Ngajalin Square 1020 Karbon Cnc Milled Klub Golf Ngaganjel Kepala
1. Standar USGA2. ngaropéa raray alur● alur USGA dina ngaganjel ngaganjel aya!● Alur ngawangun V● Alur ngaropéa3. Desain husus sarta panggilingan CNC dina raray ngajadikeun eta4. Sampurna pikeun pitching bal golf5. Desain Brand badag sarta kinerja6. Forge wedge.Face CNC giling
PELAYANAN
Kami henteu ngan ukur pabrik set golf pikeun klub golf borongan, suplai set golf khusus, kami ogé mitra bisnis anu saé, di Jasde anjeun gaduh pilihan mésér produk golf sareng jasa anu ditawarkeun anu anjeun moal tiasa nampi dimana waé.

Éta-Kami nawiskeun sanés ngan ukur GOLF, tapi ogé LAYANAN!
1. Custom drivers titanium kinerja tinggi
2. harga kalapa on leuweung ngajalin jeung wedges
3. R ​​kuat&D kamampuhan
4. parabot canggih
KASUS
MACA DEUI
Urang bisa nyadiakeun produk kualitas luhur nurutkeun sarat klien béda '. Tim jasa profésional Jasde aya di dieu pikeun ngawujudkeun tungtutan anjeun dina klub golf dina kacang sareng baut. Wilujeng sumping ngahubungan kami upami anjeun resep kana jasa Jasde.
Intro pikeun Hybrid ngaganjel-JASDE GOLF CLUB conto kustomisasi
Intro pikeun Hybrid ngaganjel-JASDE GOLF CLUB conto kustomisasi
Urang nawiskeun OEM, ODM layanan ka konsumén ti sakuliah dunya ti Golf Set lengkep, Supir, Woods, Irons, Putters, Wedges, Chippers jeung sajabana.Intro pikeun Hybrid ngaganjel-JASDE golf kustomisasi CLUB conto
TENTANG KAMI
Di JASDE, anjeun gaduh pilihan mésér produk sareng ditawarkeun jasa anu anjeun moal tiasa kéngingkeun dimana waé.
Xiamen Jasde Sports mangrupikeun pabrik klub golf profésional kalayan pangalaman langkung ti 20 taun dina sirah golf, klub golf, set pakét golf manufaktur sareng nyayogikeun sagala jinis asesoris golf. Perusahaan kami lokasina di Xiamen, Kidul Cina. Kami nawiskeun jasa OEM, ODM ogé produk merek kami (Koala, Mazel) ka para nasabah ti sakumna dunya. Supir Golf, leuweung, irons, putters, wedges, chippers sadayana tiasa disaluyukeun.
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.

Kirim panalungtikan anjeun